
به نحوه باز و بسته شدن گوشی دقت کنید.
سانتریفیوژ دستگاهی است که برای جدا سازی مواد از یکدیگر بر اساس وزن آنها استفاده می شود. این دستگاه مواد را با سرعت زیاد حول یک محور به گردش در می آورد و مواد متناسب با وزنی که دارند از محور فاصله می گیرند.
در واقع در این روش برای جدا سازی مواد از یکدیگر از شتاب ناشی از نیروی گریز از مرکز استفاده می گردد، کاربرد عمومی این دستگاه برای جداسازی مایع از مایع و یا مایع از جامد است.
سانتریفیوژ هایی که برای غنی سازی اورانیوم استفاده می شود حالت خاصی دارند که برای گاز تهیه شده اند که به آنها Hyper-Centrifuge گفته می شود. پیش از آنکه دانشمندان از این روش برای غنی سازی اورانیوم استفاده کنند از تکنولوژی خاصی بنام Gaseous Diffusion به معنی پخش و توزیع گازی استفاده می کردند. ادامه مقاله...
اشاره :
مقاله حاضر نشان میدهد که چگونه میتوان برروی یک سیستم بیش از یک محیط نرمافزاری داشت. اگر شما یک کاربر حرفهای باشید احتمالاً در نظر دارید که برروی کامپیوترتان بیش از یک سیستمعامل داشته باشید و با چند محیط نرمافزاری سروکار داشته باشید. برای مثال شاید شما علاقمند باشید که بدون اختصاص دادن یک کامپیوتر به تنهایی و تمام وقت به سیستمعامل لینوکس، بتوانید با آن کار کنید و یا ممکن است قصد داشته باشید قبل از انتشار یک نرمافزار مثلاً یک نسخه از سرویس پکویندوز آن را در یک محیط کنترل شده، آزمایش کنید و یا حتی در مجتمعهای آموزشی که همواره مراجعان مختلف نیاز به آموزش سیستمعاملهای مختلف و متفاوت از هم دارند، این نیاز احساس میشود که برروی یک کامپیوتر بیش از یک سیستمعامل وجود داشته باشد. و یا شاید شما مثلاً مسؤول تست و آزمایش نرمافزارهای تولیدی شرکتتان باشید که نیاز دارید برای کشف مشخصات و محاسن و یافتن نقاط ضعف، برنامههای مذکور را برروی سیستمعاملهای مختلف آزمایش کنید. در چنین شرایطی چندان منطقی نیست که شما چند کامپیوتر مختلف در اختیار داشته باشید بلکه باید یک کامپیوتر که دارای محیطهای مختلف برای اجراست داشتهباشید و نرمافزار خود را در همه آن محیطها آزمایش کنید. در هرحال هدف و علت داشتن چندین سیستمعامل فعلاً مهم نیست. در این مقاله قصد داریم نشان دهیم که چگونه میتوان برروی یک سیستم به راحتی با چندین سیستمعامل مختلف کار کرد.
ادامه مقاله...
اشاره :
BPR یا مهندسی دوباره فرآیندهای کسبوکار یک راهکار مدیریتی است. همانطور که از نام این راهکار برمیآید، موضوعش حول و حوش یک تصمیم رادیکال دور میزند : همه امور را از نو بنا کن! نظریه BPR درباره روشهای متحولکردن ساختار کسبوکار با استفاده از فناوری اطلاعات صحبت میکند. الکترونیکی کردن امور که با افزودن حرف E به ابتدای برخی واژهها مانند Business (و البته نه به همین سادگی!) صورت میپذیرد ، یکی از پیامدهای مهم دنبالکردن ایدههای این راهکار است. از مجموعه دیدگاهها و پیشنهادات این نظریه میتوان هم در جهت ایجاد تغییر و تحولات گسترده در ساختار کلی کسبوکار (ایجاد تحول به کمک IT) و هم در جهت تسهیل روند سازگاری محیط کسبوکار با تغییرات سریع ابزارها و راهکارهای فناوری اطلاعات (ایجاد تحول برای سازگاری با IT) بهره جست. مقالهای که پیش روست نگاهی اجمالی به مفهوم BPR و رابطه دوسویه آن با فناوری اطلاعات دارد. در تألیف این مطلب از مقاله از مجله IEEE Engineering Management Review استفاده کردهام.
ادامه مقاله...
چکیده
استفاده از شبکه های کامپیوتری در چندین سال اخیر رشد فراوانی کرده وسازمانها وموسسات اقدام به برپایی شبکه نموده اند . هر شبکه کامپیوتری باید با توجه به شرایط وسیاست های هر سازمان ، طراحی وپیاده سازی گردد . در واقع شبکه های کامپیوتری زیر ساخت های لازم را برای به اشتراک گذاشتن منابع در سازمان فراهم می آورند؛در صورتیکه این
زیر ساختها به درستی طراحی نشوند، در زمان استفاده از شبکه مشکلات متفاوتی پیش آمده و باید هزینه های زیادی به منظور نگهداری شبکه وتطبیق آن با خواسته های مورد نظر صرف شود.
در زمان طراحی یک شبکه سوالات متعددی مطرح می شود:
-برای طراحی یک شبکه باید از کجا شروع کرد؟
-چه پارامترهایی را باید در نظر گرفت ؟
-هدف از برپاسازی شبکه چیست ؟
- انتظار کاربران از شبکه چیست ؟
- آیا شبکه موجود ارتقاء می باید ویا یک شبکه از ابتدا طراحی می شود؟
-چه سرویس ها و خدماتی برروی شبکه ارائه خواهد شد؟
ادامه مقاله...