JavaScript Codes بزرگترین سایت جاوا اسکریپت ایران
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

خستگی مداوم - قسمت اول - دنیای مقالات
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش، منشأ هرگونه خیری است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
خستگی مداوم - قسمت اول - دنیای مقالات
  • تماس با من
  • شناسنامه
  •  RSS 
  • پارسی بلاگ
  • پارسی یار
  • در یاهو
  •  
    خستگی مداوم باعث می شود شخص در تمام اوقات روز نیاز به استراحت را در خود احساس کند.
    در هر لحظه یک نفر از هر ده نفر از خستگی مداوم رنج میبرد و باید گفت که تعداد زنان مبتلا به این مشکل بیشتر است. در بسیاری از کشورهای جهان خستگی مفرط یکی از دلایل عمده مراجعه افراد به پزشک عمومی است.

    با توجه به شیوه زندگی پرتنش و شلوغ ما، بیشتر افراد دیر یا زود خستگی شدید را تجربه میکنند. البته خستگی در اکثر موارد پس از استراحت و تمدد اعصاب و یک خواب خوب شبانه از بین میرود و شخص را سرحال و آماده برای آغاز فعالیتهای روزانه به جا میگذارد. با این وجود در مورد بعضی از افراد، خستگی به یک مشکل دائمی مبدل شده که به طور جدی کیفیت زندگی و کار آنها را تحت الشعاع قرار داده است.

    دلایل خستگی
    دلایل بسیاری برای خستگی مداوم یا مزمن وجود دارند. معمولا خستگی نتیجه ترکیبی از دلایل مختلف است. خستگی میتواند به خاطر دلایل جسمانی رخ دهد مانند بیماری، بارداری یا شیردهی. موقعیتهای پرتنش مانند داغداری، تغییر محل زندگی یا مشکلات خانوادگی و شغلی هم عامل دیگر بروز خستگی هستند.

    به غیر از دلایل مشخص، بسیاری از عوامل دیگر وجود دارند که میتوانند خستگی را افزایش دهند یا هنگامی که خسته و از حال رفته هستیم، مانع کسب انرژی از دست رفته میشوند.

    دلایل جسمی
    خسته بودن میتواند موجب دوری فرد از فعالیتهای فیزیکی شود. البته شما هرچه کمتر به فعالیتهای فیزیکی و ورزشی بپردازید، نامتناسبتر شده و طبعا با هر فعالیت اندکی خسته و خسته تر میشوید. هنگامی که دچار خستگی مزمن شوید، این مشکل به یک چرخه ناقص مبدل میشود.

    چاقی و لاغری بیش از حد میتواند موجب خستگی شود. اگر شخصی دارای اضافه وزن باشد، برای انجام دادن امور عادی روزمره باید بیش از حد عادی فعالیت کند. اگر شخص بیش از حد کم وزن باشد، قدرت عضلانی کمتری دارد و سریعتر خسته میشود. بسیاری از بیماریها میتواند شخص را با احساس شدید خستگی روبرو کند که کم خونی، کم کاری تیروئید و نارسایی قلبی از آن جمله اند.

    مشکلاتی چون بیماری بی خوابی یا insomnia و یا تنفس غیرعادی هنگام خواب یا apnoea هم میتوانند مانع استراحت شوند.بارداری نیز یک دلیل رایج دیگر برای بروز خستگی مفرط به شمار میرود.

    دلایل احساسی
    فشارهای روانی و نگرانی احساساتی خستگی آور هستند. روبرو شدن با موقعیتی پرتنش، به خصوص هنگامی که شخص نتواند راه حلی برای مشکل خود پیدا کند، میتواند تمام انرژی شخص را تخلیه کند. این احساس که شما هیچ کنترلی بر موقعیت ندارید میتواند به نا امیدی، تحریک پذیری و زود رنجی و همچنین خستگی منجر شود.

    مشکلات مربوط به سلامت روانی مانند افسردگی و اضطراب نه تنها موجب خستگی میشوند بلکه مانع خواب راحت و تجدید قوا نیز میگردند.

    دلایل مربوط به شیوه زندگی
    افرادی که دارای برنامه خواب نامنظم و غیرعادی هستند مانند نوبت کارها، پرستاران، پزشکان و مادرانی با نوزاد یا فرزند نیازمند به مراقبت، همه مشکل واحدی دارند که آن عدم موفقیت در داشتن خوابی نیروبخش است.

    نگهداری از کودکان نوزاد و نوپا، به خصوص در مواردی که کودک در طی شب خوب نمیخوابد، کاری بسیار انرژی بر است. از طرفی خوابیدن در روز میتواند مانع خوابیدن در شب شود. نوشیدن بیش از حد مواد کافئین دار یا الکلی هم میتواند از خواب راحت جلوگیری کند.


    Akb@r.Hemm@ti ::: یکشنبه 86/5/7::: ساعت 2:56 عصر
    نظرات دیگران: نظر

    لیست کل یادداشت های دنیای مقالات

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 148
    بازدید دیروز: 289
    کل بازدید :786489

    >>اوقات شرعی <<

    >> درباره خودم <<
    خستگی مداوم - قسمت اول - دنیای مقالات
    Akb@r.Hemm@ti
    در مورد خودم زیاد مهم نیست

    >> پیوند دنیای مقالات <<

    >>لوگوی دنیای مقالات<<
    خستگی مداوم - قسمت اول - دنیای مقالات

    >>لینک دوستان<<

    >>لوگوی دوستان<<

    >> فهرست دنیای مقالات <<

    >>بایگانی<<

    >>جستجو در متن و بایگانی دنیای مقالات <<
    جستجو:

    >>اشتراک در دنیای مقالات<<
     



    >>طراح قالب<<