JavaScript Codes بزرگترین سایت جاوا اسکریپت ایران
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

چه عطری برای چه کسی مناسب‌تر است؟ - دنیای مقالات
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بارالها! با رحمت خود که با آن، همه نیکی هارا برای اولیائت گِرد آورده ای و با آن، بدی ها را از دوستانت دور ساخته ای، مرا دریاب . [امام صادق علیه السلام]
چه عطری برای چه کسی مناسب‌تر است؟ - دنیای مقالات
  • تماس با من
  • شناسنامه
  •  RSS 
  • پارسی بلاگ
  • پارسی یار
  • در یاهو
  • عطرها و آدم‌ها

    تنوع و تعدد عطرها اگرچه بسیار زیاد است، اما هر عطری برای هر پوستی مناسب نیست

    حتی اگر تا به امروز چنین تجربه‌ای نداشته باشید، بالاخره یک روز برای شما هم چنین اتفاقی می‌افتد که در یک مغازه عطرفروشی، در انتخاب نوع عطر دچار تردید بشوید یا اینکه در ازای خرید عطر موردنظرتان مبلغ هنگفتی را هم پرداخت کنید ولی عطر شما روی پوست‌تان ماندگاری نداشته باشد و حسابی ناراحتتان کند.
     
    به طور کلی عطر، مخلوطی از چند ماده شیمیایی است که خواص بویایی دارد و رایحه خاصی را ایجاد می‌کند. به طور معمول عطرها به صورت محلول الکلی اسانس‌ها به بازار عرضه می‌شوند و با توجه به غلظت اسانس و درجه الکل به کار گرفته شده در ترکیب آنها، نام‌های گوناگونی مثل ادکلن، ادوتوالت و ادوپارفیوم پیدا می‌کنند ولی فرق این محصولات تنها در میزان غلظت عصاره روغنی سازنده بوهای گوناگون آنها است. بدیهی است هر چقدر غلظت عصاره روغنی در یک بو بیشتر باشد، ماندگاری عطر هم بیشتر خواهد بود. 90 تا 96 درصد مواد تشکیل دهنده عطر، الکل است چون الکل باعث می‌شود بو روی پوست نماند و از پوست متصاعد شود. بدون وجود الکل در عطر، شما تنها کسی خواهید بود که متوجه می‌شوید عطر زده‌اید
    رایحه واقعی
    هر عطر دارای چند رایحه است. رایحه اول همان احساس اولیه از بوی عطر است و در فروش عطر تاثیر به‌سزایی دارد. این رایحه تازه و تند است و به سرعت تبخیر می‌شود. رایحه ثانوی، وقتی رایحه اول از بین می‌رود آشکار می‌شود. این رایحه، بدنه اصلی عطر را تشکیل می‌دهد و ملایم‌تر از رایحه اولیه است و 10 دقیقه تا چند ساعت بعد از استعمال عطر، احساس می‌شود. رایحه پایه یا پس رایحه، زمانی که دو رایحه اول از بین رفتند، مشخص می‌شود. ترکیبات این گروه ثابت کننده هستند و از اجزای سنگین و پردوامی مثل صمغ‌ها، کهربا، نعناع هندی و غیره تولید می‌شود و در عطرهای باکیفیت چند روزی دوام دارد.
     
    درست انتخاب کنید
    ویژگی عطر اصلی این است که رایحه‌اش یکنواخت باشد و پس از قرار گرفتن روی پوست تغییر ماهیت ندهد. هنگام خریدن عطر، اجازه دهید تست عطر چند دقیقه روی پوست شما باقی بماند تا رایحه پایه آن تا حدی مشخص شود ولی بیش از سه عطر را هم زمان امتحان نکنید چون بینی شما دیگر قدرت تشخیص نخواهد دشت و شاید رایحه‌ای ناخوشایند از ترکیب عطرهای گوناگون به مشام‌تان برسد. در بعضی از عطرفروشی‌ها، یک ظرف قهوه یا کاکائو وجود دارد تا مشتری پس از هر بار امتحان عطر از آن ظرف استشمام کند و به روند امتحان عطر ادامه دهد. هیچ‌گاه عطر را روی پوست خود مالش ندهید چون این کار باعث از بین رفتن مولکول‌های پایه عطر و عدم ماندگاری آن می‌شود ولی این نکته را فراموش نکنید که پوست‌های گوناگون بر رایحه عطرها آثار گوناگونی می‌گذارند و هر عطری را نباید روی هر پوستی استفاده کرد. به عبارت دیگر برای هر پوستی عطرهای خاصی طراحی شده است.
     
    چه پوستی، چه عطری
    رنگ پوست، چربی یا خشکی پوست، چهره و شخصیت شما تعیین می‌کند چه عطری مناسب شما است! برای افرادی که پوست روشن دارند استفاده از عطرهایی که رایحه گل‌ها در آنها به کار رفته توصیه می‌شود و برای پوست‌های گندمی به کار بردن رایحه‌های oriental یا مشرق زمینی مناسب‌تر است. در عین حال افرادی که پوست روشنی دارند بهتر است از بوهای خنک و ترش یا خنک و تلخ استفاده کنند چون این رایحه‌ها با پوست‌شان سازگاری بیشتری دارد و دوامش هم بیشتر است. به افراد سبزه و گندمی هم رایحه‌های گرم و شیرین توصیه می‌شود. جالب است بدانید، مهم‌ترین لحظه درک رایحه، هنگام عبور فرد است و شما می‌توانید با انتخاب عطر مناسب با چهره و شخصیت‌تان روی دیگران تاثیری به یادماندنی بگذارید.  بهتر است در فصل گرما از عطرهای خنک و در فصل سرما از عطرهای گرم استفاده شود. بعضی از خانم‌ها ممکن است از یک عطر مردانه خوش‌شان بیاید ولی به شما توصیه می‌کنیم هرگز از عطرهای مخصوص جنس مخالف استفاده نکنید زیرا خصوصیات هر جنس در رایحه عطر مخصوص آن در نظر گرفته شده و مواد شیمیایی به کار رفته در آن نیز، با فیزیولوژی و هورمون‌های بدن تناسب دارد. نکته دیگر اینکه عطر را روی نقاطی از پوست به کار ببرید که زیر آنها نبض وجود دارد. در زیر این نقاط خون با فشار بیشتری جریان دارد و حرارت حاصل از آن، به تراوش رایحه‌ و انعکاس آن از پوست کمک زیادی می‌کند. به‌طور معمول نقاط نبضی شامل مچ‌دست‌ها، پشت‌گوش‌ها، آرنج و گردن هستند که بهترین نقاط برای به کار بردن عطرها به حساب می‌آیند. البته عطر زدن به گردن با افزایش احتمال بروز بیماری‌های پوستی در این ناحیه همراه خواهد بود.
     
    ماندگاری عطر
    افرادی که پوست چربی دارند، بوی عطرشان نسبت به افرادی که پوستی خشک دارند، ماندگاری بیشتری دارد. پوست چرب و مرطوب است باعث نگه‌داری و ماندگاری بوی عطر می‌شود. افرادی که پوست خشک دارند، بهتر است در صورت امکان، عطر خود را در طول روز تجدید کنند.
     
    چگونه عطر بزنیم؟
    متخصصان تولید محصولات آرایشی و بهداشتی توصیه می‌کنند که عطر را عمدتا به پشت گوش‌ها بزنید تا بوی عطر بیشتر پراکنده شود. مقدار کمی از عطر را هم روی پوست بدن‌تان استفاده کنید. در عین حال یک اسپری کوچک روی موها باعث می‌شود بوی عطر در تمام طول روز باقی بماند ولی به شما توصیه می‌کنیم اگر می‌خواهید رایحه عطر شما ماندگاری بیشتری داشته باشد، هیچ‌گاه روی لباس‌تان از عطر استفاده نکنید.
     
    تاریخ انقضای عطر
    به طور معمول شیشه‌های عطر را به خاطر زیبایی‌شان یا به دلیل دم دست‌تر بودن، روی میز آرایش می‌چینیم. جایی که به طور معمول روشن و آفتاب‌گیر است. بعد از مدتی متوجه می‌شویم بوی عطرها تغییر کرده است ولی مگر عطر هم فاسد می‌شود؟ برای آنکه عطرتان دیرتر فاسد شود شیشه عطر را در محل خشک، خنک و به دور از پنجره و نور خورشید نگه دارید چون نور خورشید باعث بروز تغییراتی در مواد تشکیل دهنده عطر می‌شود و آن را از بین می‌برد. درضمن برای آنکه عطر عمر بیشتری داشته باشد بهتر است آن را همیشه درون جعبه‌اش نگه داری

     



    Akb@r.Hemm@ti ::: جمعه 86/4/22::: ساعت 1:16 عصر
    نظرات دیگران: نظر

    لیست کل یادداشت های دنیای مقالات

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 575
    بازدید دیروز: 289
    کل بازدید :786916

    >>اوقات شرعی <<

    >> درباره خودم <<
    چه عطری برای چه کسی مناسب‌تر است؟ - دنیای مقالات
    Akb@r.Hemm@ti
    در مورد خودم زیاد مهم نیست

    >> پیوند دنیای مقالات <<

    >>لوگوی دنیای مقالات<<
    چه عطری برای چه کسی مناسب‌تر است؟ - دنیای مقالات

    >>لینک دوستان<<

    >>لوگوی دوستان<<

    >> فهرست دنیای مقالات <<

    >>بایگانی<<

    >>جستجو در متن و بایگانی دنیای مقالات <<
    جستجو:

    >>اشتراک در دنیای مقالات<<
     



    >>طراح قالب<<