JavaScript Codes بزرگترین سایت جاوا اسکریپت ایران
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

انسان، فن آوری، بازار - دنیای مقالات
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
جوانمردى آبروها را پاسبان است و بردبارى بى خرد را بند دهان و گذشت پیروزى را زکات است و فراموش کردن آن که خیانت کرده براى تو مکافات ، و رأى زدن دیده راه یافتن است ، و آن که تنها با رأى خود ساخت خود را به مخاطره انداخت ، و شکیبایى دور کننده سختیهاى روزگار است و ناشکیبایى زمان را بر فرسودن آدمى یار ، و گرامیترین بى‏نیازى وانهادن آرزوهاست و بسا خرد که اسیر فرمان هواست ، و تجربت اندوختن ، از توفیق بود و دوستى ورزیدن پیوند با مردم را فراهم آرد ، و هرگز امین مشمار آن را که به ستوه بود و تاب نیارد . [نهج البلاغه]
انسان، فن آوری، بازار - دنیای مقالات
  • تماس با من
  • شناسنامه
  •  RSS 
  • پارسی بلاگ
  • پارسی یار
  • در یاهو
  • Technology, Human & Market
    صادق میری (سمت چپ) در نگارخانه نیکول در حال صحبت
    با یکی از بازدید کنندگان
    در خلال بیش از 2 میلیون سال، کشفیاتی روی داد که میان آنها هزاران سال فاصله است. اکنون همه چیز تغییر کرده است و زمان، طوفان دگرگونی را به همراه آورده است. بشر از دانش به عنوان مهمترین ابزار برای غلبه بر دنیای پیرامون، بهره می برد. زندگی سرعتی روزافزون یافته است و آدمی با سرعتی فزاینده برگستره دانش و توانایی های فنی خود می افزاید.

    طی سالها مصرف و مصرف گرایی، وحشت بشر از تن به تغییر سپردن، فروکش کرده و به روز بودن و به روز شدن به عادتی بدل شده است. به 30 سال پیش هنگامی که یک خانم خانه دار به جای اجاق هیزمی از اجاق گازی یا برقی استفاده کرد بیاندیشید. شاید شوک ناشی از تغییر اجاق و تماشای اجاق گازی توسط آشنایان و همسایگان تا مدنی مدید ادامه می یافته است.

    در حالی که فناوری، محصول اندیشه بشری است، خود منجر به تولید محصولاتی می گردد، که یر عادات و رفتار آدمی اثری مستقیم و شگرف دارد. با وجودی که فنآوری برای صاحبانش مایه برتری و حصول سود بیشتر می باشد، تعلل در ارائه فناوری به بازار، و یا بسنده کردن به محصول امروز منجر به نابودی مالک فن می گردد. لذا تولید کنندگان دانش و فن به ناچار، بی وقفه به پیش می تازند و با یافتن کاربردهایی برای علوم نو، محصولاتی جدید روانه بازار می کنند.

    تمایل مشتریان به ابزار و فنآوری نوین، ناشی از تسهیلات فنآوری های نو می باشد. به مدد فنآوری زندگی آسانتر شده است. تمایل مصرف کنندگان به بهره گیری از محصولات نو از سویی، و تبلیغات تولیدگنندگان از سوی دیگر بر سرعت چرخه تولید و مصرف افزوده است. تولید کنندگان با تبلیغات، همواره بر تمایل مصرف کنندگان به محصولات نو دامن می زنند. تبلیغات می تواند محصولی را که در زندگی شما جایی ندارد، به یک ضرورت بدل کند، به گونه ای که تصور زندگی بدون آن برایتان دشوار و تلخ خواهد بود.

    لذا شما ناچار به خرید هستید. خرید شما، پاسخی مثبت به تولید کنندگان محصول است. آنان با پاداشی که از شما دریافت کرده اند و برای حفظ بقای خود، ناچار به ارائه محصولی نو هستند، تا بار دیگر نیازی را در شما بیدار کنند و این چرخه بی پایان ادامه یابد. بهایی که برای خرید محصول نو پرداخت می شود، چرخ دانش را به حرکت در می آورد.

    Technology, Human & Market
    عکسهای دیجیتالی صادق میری در نگارخانه نیکول
    در راستای تولید فن آوری نوین، و یا بهره گیری از فناوری های جدید دیگران، رقابتی سخت در جریان است. گذر زمان بهای فن آوری را کاهش می دهد. با ارزان شدن فنآوری تعداد تولید کنندگان افزایش می یابد. رقابت بین تولید کنندگان منجر به شکسته شدن قیمتها می گردد.

    در حالی که آگاهی از طوفانهای فنآوری و سوار شدن بر موج دگرگونی، رمز موفقیت در دنیای کنونی است، در عصر دیجیتال، بسنده نکردن حتی به بهترینها، ضامن بقای تولید کنندگان دانش و فن است.

    بخش بزرگی از این نغییر و تحول سرسام آور ناشی از انقلاب الکترونیکی است. علوم الکترونیک و دیجیتال بر سرعت گامهای بشر افزوده اند. اختراعات بیشمار و حجم انبوه تغییرات ناشی از انقلاب دیجیتالی، خبر از تولد ابزارها و شیوه های جدید در بکارگیری آنها دارد. نمونه ای از این محصولات دوربین های دیجیتالی هستند.

    دوربینهای دیجیتالی.
    روند ارتقاء کیفیت تصاویر دوربینهای دیجیتالی چنان سریع رخ داد که قبول استفاده حرفه ای، از این دوربینها و غلبه آنها بر فنآوری آنالوگ، کمی مشکل است. در اینجا هدف بررسی فنی دوربینهای دیجیتال نیست و تنها به برخی عوامل که منجر به جایگزینی دوربینهای دیجیتالی ، بجای دوربینهای آنالوگ گردید به طور مختصر اشاره می کنیم.

    کاربری آسان، عدم نیاز به نگاتیو و فرآیند ظهور، مشاهده عکس هنگام عکس برداری، سادگی انتقال و آرشیو عکسها از طریق رسانه های دیجیتال از جمله مزایای این دوربینها به دوربینهای آنالوگ است. در حالی که برخی عکاسان حرفه ای ها به فنآوری دیجیتال لبخند می زنند، هنوز برخی عکاسان قدیمی، فنآوری دیجیتال را نابالغ می دانند و به دوربینهای دیجیتال فعلی با دیده تردید می نگرند. هفته گذشته نگارخانه نیکول پذیرای عکسهای دیجیتالی صادق میری بود.

    این مجموعه عکس از طبیعت ایران و دیگر نقاط دنیا تهیه شده بود. صادق میری ، هدف خود از برپایی این نمایشگاه، نمایش توانمندی دوربینهای دیجیتال ذکر کرد. وی با ارائه تصاویری متنوع ، سعی بر رفع شبهاتی پیرامون عکاسی دیجیتال، داشته است. صادق میری معتقد است که دوران عکاسی حرفه ای با دوربینهای دیجیتال آغاز شده است.

    گروهی از فروشندگان وسایل عکاسی معتقدند که تصاویر چاپ شده دیجیتالی فاقد عمق تصاویر آنالوگ می باشند و احساس کمتری را به بیننده منتقل می کنند. این درحالیست که تسخیر بازار با دوربین های دیجیتالی، از هم اکنون مرگ دوربینهای آنالوگ را نزد عموم مصرف کننده، فریاد می زند.




    Akb@r.Hemm@ti ::: پنج شنبه 86/3/24::: ساعت 10:24 صبح
    نظرات دیگران: نظر

    لیست کل یادداشت های دنیای مقالات

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 216
    بازدید دیروز: 642
    کل بازدید :784981

    >>اوقات شرعی <<

    >> درباره خودم <<
    انسان، فن آوری، بازار - دنیای مقالات
    Akb@r.Hemm@ti
    در مورد خودم زیاد مهم نیست

    >> پیوند دنیای مقالات <<

    >>لوگوی دنیای مقالات<<
    انسان، فن آوری، بازار - دنیای مقالات

    >>لینک دوستان<<

    >>لوگوی دوستان<<

    >> فهرست دنیای مقالات <<

    >>بایگانی<<

    >>جستجو در متن و بایگانی دنیای مقالات <<
    جستجو:

    >>اشتراک در دنیای مقالات<<
     



    >>طراح قالب<<