JavaScript Codes بزرگترین سایت جاوا اسکریپت ایران
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

▲دیابت یعنی بی‌برنامه غذا نخورید - دنیای مقالات
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
عمل کننده بی بصیرت، مانند رونده در بیراهه است . هر چه تندتر رود، ازمقصد دورتر شود . [امام صادق علیه السلام]
▲دیابت یعنی بی‌برنامه غذا نخورید - دنیای مقالات
  • تماس با من
  • شناسنامه
  •  RSS 
  • پارسی بلاگ
  • پارسی یار
  • در یاهو
  •   برای تخمین مقدار غذای صحیح مصرف شده نیازمند اندازه گیری و وزن کردن غذاها هستید

    اگر دیابت داشته باشید، برنامه غذایی و فهرست‌های جانشینی به شما برای رسیدن به تمام اهداف تغذیه‌ای کمک می‌کند‌.‌ اولین گام، صحبت و مشورت با رژیم شناس خودتان است، کسی که احتیاجات روزانه تغذیه‌ای‌ ‌شما را محاسبه کرده و به شما کمک می‌کند تا به نسخه تجویز شده تغذیه‌ای خود، به‌خوبی عمل کنید
     نسخه تجویز شده یا همان برنامه غذایی با کالری، کربوهیدرات و پروتیین و چربی که شما خورده‌اید و با سطح فعالیت خود شما و میزان انسولین موجود در بدن‌تان تطبیق داده خواهد شد.
     
    شما به همراه رژیم درمانتان، برنامه غذایی خاصی برای خود طراحی خواهید کرد . برنامه غذایی شما یک راهنما است که تعداد انتخاب های غذایی شما در هر وعده اصلی و میان وعده که مجاز به خوردن آنها هستید را نشان می‌دهد. برنامه غذایی شما طوری طراحی شده که شما بیشتر از نصف کالری دریافتی روزانه تان را از کربوهیدرات دریافت خواهید کرد و مقدار کمتری چربی و پروتیین خواهید خورد.
     
    فهرست های جانشینی
    شش فهرست جانشینی وجود دارند که به شما کمک کنند تا برنامه غذایی شما به سرانجام برسد. مواد غذایی که در یک فهرست با همدیگر گروه‌بندی شده‌اند به هم شبیه‌اند. هر غذا در یک فهرست دارای مقدار مساوی از کربوهیدرات، پروتیین، چربی و کالری است. مقادیر داده شده در هر ماده غذایی انتخاب شده از یک فهرست مساوی هستند. هر ماده غذایی از یک فهرست می تواند با ماده غذایی دیگری از همان فهرست جابه‌جا و جانشین شود.
    این شش فهرست عبارت‌اند از: نشاسته و نان، گوشت و جانشین‌های آن، سبزی‌ها، میوه‌ها، شیر و چربی.
    استفاده از فهرست جانشینی و دنبال کردن برنامه غذایی‌تان شما را با تنوع غذایی زیادی روبه‌رو می‌سازد و به این ترتیب کالری‌ها و کربوهیدرات و پروتیین و چربی داده شده در طول روز را کنترل خواهد کرد. در این صورت غذای شما با انسولین شما متعادل خواهد شد. اهداف درمانی برای دو نوع دیابت تاحدی با هم متفاوت است که به اختصار به آنها می‌پردازیم:
     
    غذا و دیابت نوع 1
    مهم‌ترین اصل تغذیه‌ای برای افراد مبتلا به دیابت وابسته به انسولین، یکنواختی و ثبات است. غذاها باید در یک محدوده زمانی در هر روز خورده شوند. مقدار و تنوع غذای خورده شده در هر وعده غذایی از یک روز تا روز دیگر باید تقریبا برابر باشد. این مساله مهم است زیرا غذایی که شما می خورید طوری طراحی شده تا میان ترشح انسولین بدن شما و میزان فعالیت‌تان تعادلی ایجاد کند. برنامه غذایی شما و فهرست‌های جانشینی می‌توانند به ثبات این مساله کمک کنند که تعامل میان غذا و انسولین شما باعث تنظیم سطح قند خون‌تان شود. اگر برنامه غذایی شما و انسولین بدن‌تان از این تعادل خارج شوند، نوسان و تغییر گسترده‌ای در سطح گلوکز خون به‌وجود می‌آورد که ممکن است شما با مشکلاتی ناشی از واکنش‌های انسولینی و یا نشانه‌هایی از افزایش گلوکز خون روبه‌رو شوید.
     
    غذا و دیابت نوع 2
    اغلب افراد مبتلا به دیابت غیروابسته به انسولین اضافه وزن دارند. بنابراین مهم‌ترین اصل تغذیه‌ای برای افراد مبتلا به این نوع دیابت، کنترل وزن است. شما می‌توانید با کمتر خوردن غذا و بیشتر کردن ورزش، کاهش وزن را تجربه کنید. در اینجا هم <خوردن با یک برنامه متعادل> مهم است حتی هنگامی که در حال کاهش وزن هستید. رژیم‌شناس شما در محاسبه تعداد کالری‌هایی که شما نیاز دارید و اهداف تنظیم وزن مناسب، شما را یاری خواهد کرد و راه‌حلی را به شما خواهد داد تا به آن اهداف برسید.
     
    اصلاح سبک زندگی
    شما ممکن است مجبور شوید طریقه خوردن خود را تغییر دهید. افراد زیادی سوال می‌کنند که آیا آنها می‌توانند غذایی مشابه بقیه افراد خانواده بخورند؟ برنامه غذایی افراد دیابتی با روش خوردن هر کس دیگری خیلی متفاوت نیست، حتی ممکن است این مساله درست باشد که بسیاری از مردم به طریقه مناسب و سالمی غذا نمی‌خوردند و این تغییر عادات کار بسیار سختی است به‌خصوص تغییر در عادات غذایی. به یاد داشته باشید با ایجاد تغییرات تدریجی و تنظیم اهداف کوتاه مدت و تشویق کردن خودتان می‌توانید موفق شوید.برای اینکه برنامه غذایی شما کارایی لازم را پیدا کند، شما باید آن چیزهایی را بخورید که در نسخه شما  (برنامه غذایی تجویز شده از سوی رژیم‌شناس‌تان) آمده است. مقدار غذای خورده شده به‌وسیله شما در موفقیت‌تان در اجرای برنامه غذایی بسیار مهم است. اگر شما بیشتر یا کمتر غذا بخورید در نظم گلوکز خون شما و وزن‌تان موثر خواهد بود. برای تخمین مقدار غذای صحیح مصرف شده نیازمند اندازه گیری و وزن کردن غذاها هستید البته طی یک هفته و یا بیشتر مهارت لازم را به دست خواهید آورد و با گذشت زمان به این مهم دست خواهید یافت. زمانی‌که در آموزش‌های ابتدایی به دنبال آشنایی با چگونگی استفاده از برنامه غذایی خود و فهرست‌های جانشینی هستید این مساله بسیار مهم است که به‌صورت منظم رژیم‌شناس خود را ملاقات کنید. در صورتی که برنامه غذایی شما عملی نشود  می‌تواند دو‌باره با شرایط شما مطابقت داده شود، تنها راه کاربردی کردن آن هم ملاقات مداوم ومنظم رژیم‌شناس‌تان و حل مشکلات توسط شما و اوست.
     
    برنامه غذایی، همیشگی است؟
    با گذشت زمان ممکن است برنامه غذایی شما تغییر کند. تغییرات در شیوه زندگی مثل شغل، مدرسه، مسافرت و گردش، نیازمند تطبیق در برنامه غذایی شماست. وزن شما ممکن است تغییر کند، عادات غذایی شما ممکن است تغییر کند، میزان فعالیت شما ممکن است تغییر کند. هر‌کدام از این تغییرات به این معنی است که شما ممکن است به یک برنامه غذایی جدید احتیاج پیدا کنید. همان‌طور که کودکان رشد می‌کنند به کالری بیشتری نیاز دارند و وقتی آنها به بلوغ می‌رسند احتیاجات محدود می‌شود. با رژیم‌شناس خود به‌صورت منظم برنامه را رسیدگی کنید. در بازنگری برنامه غذایی‌تان، هر سوالی را که ممکن است پیش بیاید  بپرسید و اطلاعات تغذیه‌ای جدید را یاد بگیرید. مشاوره تغذیه‌ای منظم به شما کمک می‌کند تا تغییرات مثبتی را در عادات غذایی خود به‌وجود آورید.به یاد داشته باشید، برنامه غذایی شما فقط و فقط برای خود شما نوشته شده است و شامل موارد مورد علاقه و شرایط غیردلپذیر شماست. این برنامه انعطاف‌پذیر است و در جهت احتیاجات گوناگون شما طرح‌ریزی شده است. این گستردگی به شما کمک می‌کند تا به اهداف تغذیه‌ای خود برسید. شما می‌توانید در حالی که احساس بهتری از تغییر عادات غذایی‌تان پیدا کرده‌اید، سالم‌تر نیز زندگی کنید




    Akb@r.Hemm@ti ::: چهارشنبه 86/3/23::: ساعت 1:46 عصر
    نظرات دیگران: نظر

    لیست کل یادداشت های دنیای مقالات

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 145
    بازدید دیروز: 1397
    کل بازدید :787883

    >>اوقات شرعی <<

    >> درباره خودم <<
    ▲دیابت یعنی بی‌برنامه غذا نخورید - دنیای مقالات
    Akb@r.Hemm@ti
    در مورد خودم زیاد مهم نیست

    >> پیوند دنیای مقالات <<

    >>لوگوی دنیای مقالات<<
    ▲دیابت یعنی بی‌برنامه غذا نخورید - دنیای مقالات

    >>لینک دوستان<<

    >>لوگوی دوستان<<

    >> فهرست دنیای مقالات <<

    >>بایگانی<<

    >>جستجو در متن و بایگانی دنیای مقالات <<
    جستجو:

    >>اشتراک در دنیای مقالات<<
     



    >>طراح قالب<<