کارگردان: جورج هیکنلوپر. فیلمنامه: کاپتان مائوزنر بر اساس داستانی از آرون رچارد گولب، سایمون مونجک و خودش. موسیقی: اد شیرمور. مدیر فیلمبرداری: مایکل گریدی. تدوین: دانا ئی. گلوبرمن. طراح صحنه: جرمی رید. بازیگران: سیه نا میلر[ایدی سجویک]، گای پیرس[اندی وارهول]، هیدن کریستنسن[بیلی کوئین]، جیمی فالون[چاک وین]، جک هیوستن[جرارد مالانگا]، آرمین امیری[اوندین]، تارا سامرز[بریجید پالک]، مینا سواری[ریچی برلین]، شاون هاتوسی[سید پپرمن]. ٩٩ و ٩٠ دقیقه. محصول ٢٠٠٦ آمریکا.
ایدی سجویک، فرزند مزرعه داری ثروتمند بعد از رسیدن به نیویورک با اندی وارهول، نقاش و فیلمساز، آشنا می شود. اندی که شیفته ایدی شده، او را به عنوان بازیگر فیلم های زیرزمینی خود برمی گزیند. فیلم هایی که از نظر عوام و برخی منتقدان هر چند بدیع، ولی پرده درایانه است. اندی این فیلم ها را در آتلیه خود-محل تجمع دوستان لاابالی و اغلب معتادش که آن را کارخانه می نامند- تولید می کند. ایدی نیز کم کم در اثر ارتباط با این افراد به طرف مواد مخدر کشیده شده و بازی در چند فیلم از جمله دخترکوچولی ثروتمند بیچاره- با اشاره هایی به هویت واقعی اش- باعث می شود تا پدرش خرجی وی را قطع کند. آشنایی با گیتاریستی یاغی به نام کوئین و جدایی متعاقب آن به همراه از دست دادن حمایت مالی پدرش و ترک بی رحمانه اش توسط اندی سبب پریشانی روحی ایدی می شود. مدتی بعد ایدی که توسط برادرش در یک آسایشگاه بستری شده، مرخص شده و با یکی دیگر از بیماران همان آسایشگاه ازدواج می کند. ولی شش ماه بعد بر اثر زیاده روی در مصرف دارویی که دکتر تجویز کرده، از دنیا می رود.
چرا باید دید؟
اندی وارهول[١٩٢٨-١٩٨٦] یکی از جنجالی ترین نام های عالم هنر بوده و هست. دو دهه از مرگ وی می گذرد، درباره شخصیت و کار او کتاب های فراوانی منتشر شده و بیش از ده فیلم از ماجراها و شایعات پیرامون شخصیت وی و کارش به نمایش در آمده است. اما هنوز حرف و سخن درباره این بزرگ مرد سبک پاپ آرت و سینمای زیرزمینی آمریکا تمام نشده است. بازیگران متعددی نقش وی را بازی کرده اند؛ از کریسپین گلوور در The Doors تا جرد هریس در من به اندی وارهول شلیک کردم و دیوید بوی در Basquiat و حتی هجویه های چون آستین پاورز با بازی مارک پینگلسون یا فیلمی چون ٥٤ که به وی اهدا شده بود. اما یقین بدانید که گای پیرس می تواند بهترین گزینه تا امروز برای بازی در نقش وارهول باشد و دختر کارخانه فیلمی دیدنی و با ارزش درباره این مرد و آدم های پیرامون وی!
دختر کارخانه به زندگی کوتاه و تباه شده ایدی سجویک می پردازد که در ٢٨ سالگی از دنیا رفت. زنی که با شخصیت گیرا و جذابش توانست اندی وارهول همجنسگرا را شیفته خود کند. زنی که الهام بخش وی در ساختن چندین فیلم مهم بود، اما زمانی که ایدی با انتخاب کوئین به عنوان معشوقه از وی دور شد جایگاه اش را در کارخانه کم کم از دست داد و در کنار شرایط به وجود آمده ناشی از انتخابی غلط سقوط کرد.
جورج هیکنلوپر متولد ١٩٦٣ سنت لوئیس در خانواده ای علاقمند به هنر و سیاست بزرگ شد. از کودکی شوق فراوانی به فیلمسازی داشت و اولین فیلم ٨ میلی متری انیمیشن خود کمک همکلاسی اش کرک وایز ساخت. هیکنلوپر با ساختن فیلم های کوتاه کار جدی فیلمسازی را آغاز کرد که تعدادی از آنها فرصت پخش از تلویزیون را پیدا کردند. وی بعدها در رشته تاریخ سینما از دانشگاه ییل فارغ التحصیل شد و سپس چندین کتاب درباره کارگردان ها نوشت. فیلم مستندش درباره دنیس هاپر در ١٩٨٨ سبب شنیده شدن نامش شد و فیلم مستندی بعدی اش به نام دل تاریکی:آخر زمان یک فیلمساز[١٩٩١] توفیق بین المللی یافته و او را به شهرت رساند. هیکنلوپر از اوایل دهه نود ساخت فیلم های داستانی را نیز با جعبه کشنده آغاز کرد و در سال ١٩٩٧ برای فیلم Dogtown جایزه بهترین کارگردانی را از جشنواره های نیوپورت و هرموزا بیچ دریافت کرد. دختر کارخانه آخرین فیلم او پس از کارنامه ای موفق است که در ساختار و قصه شباهت به فیلم زیبا و اثرگذار لنی[باب فاس، ١٩٧٤] دارد. یک فیلم مستقل ٧ میلیون دلاری که در کنار نشان دادن توانایی وی، بازیگر/ستاره تازه ای به نام سیه نا میلر را به تماشاگر می شناساند. بدون شک فیلم بدون حضور وی ششکل فعلی خود را پیدا نمی کرد. جدا از شباهت حیرت انگیز وی به ایدی سجویک، درک و دریافت او از روحیات شخصیت واقعی مورد ارجاع فیلم و رابطه اش با وارهول باعث دستیابی وی به چنین ایفای نقشی انجامیده است.
ممکن است منتقدان ظاهربینی فیلم را حکایتی درباره سقوط دختری جوان و جویای شهرت در شهری بزرگ به علت آشنایی با آدم های ناباب! ارزیابی کنند، نگاهی کلیشه ای که می تواند دختر کارخانه را تا حد قصه ای اخلاقی تنزل دهد. وجود بیلی کوئین[بازتاب باب دیلن] با تفکر متفاوتش و سرانجام ترک ایدی نیز می تواند به این توهم تا حدی دامن بزند. اما خود او نیز دست کمی از اطرافیان وارهول ندارد. او نیز دل به تخدیر مغز خود داده، با این تفاوت که به جای مواد مخدر یا مشروب افکاری متفاوت ذهن او را در اختیار گرفته اند. درباره این فیلم بسیار بیشتر از اینها و جدی تر باید حرف زد، ولی تا آن روز سعی کنید با هر ترفندی که شده فیلم را به چنگ آورده و تماشا کنید. طرفداران پاپ آرت و وارهول اولویت دارند!
ژانر: زندگی نامه، درام.
برای مشاهده عکسهایی از این فیلم اینجا را کلیک کنید
لینکهای دانلود: (نسخه اورجینال و به زبان انگلیسی)
Factory.Girl.2006.LIMITED. DVDRip.XviD- DMT-TBT.part1. rar
Factory.Girl.2006.LIMITED. DVDRip.XviD- DMT-TBT.part2. rar
Factory.Girl.2006.LIMITED. DVDRip.XviD- DMT-TBT.part3. rar
Factory.Girl.2006.LIMITED. DVDRip.XviD- DMT-TBT.part4. rar
Factory.Girl.2006.LIMITED. DVDRip.XviD- DMT-TBT.part5. rar
Factory.Girl.2006.LIMITED. DVDRip.XviD- DMT-TBT.part6. rar
Factory.Girl.2006.LIMITED. DVDRip.XviD- DMT-TBT.part7. rar
رمز فایل: ندارد
لینکهای دانلود غیرمستقیم و از سایت رپیدشر می باشد. برای آشنایی با نحوه دانلود از سایت رپیدشر (Rapidshare) اینجا را کلیک کنید
واکنش قلعه نویی به «مرد دو هزار چهره»؛ لذت بردم اما ...
خودکشی (2) (ویژگیها، عوامل هشدار دهنده و خطرآفرین)
خودکشی (1) (اصطلاحات، افسانهها و واقعیتها)
زنگ جالب موبایل در آبادان و خرمشهر!
با بهرام رادان از ماجراجوییها، دیوانگیها و آرزوهای عجیب و غریبش!
پیش بینی آینده زناشویی با ریاضیات !
نشانی 90سایت مستهجن منهدم شده
انتخاب گرانترین بازیگر هالیوود: بازهم آنجلینا در صدر! (+عکس)
حذف مجسمه مستهجن «باران عشق» از آنتالیا!
یک مرده در امریکا به عنوان شهردار انتخاب شد!!
توقیف آهنگ خواننده زن بخاطر واژه بوسه!! (+عکس)
[عناوین آرشیوشده]
بازدید دیروز: 447
کل بازدید :786273
در مورد خودم زیاد مهم نیست
اموزش . ترفند . مقاله . نرم افزار
آموزش.ترفند.مطالب جالب.جوک
تاسیسات ( فنی و مهندسی )
هرچی دلت می خواد بیاتو
تجارت الکترونیک
نیازمندی ها
اماکن دیدنی و تاریخی تهران
زندگینامه پیامبران و امامان
مقالات ورزشی
زندگینامه مشاهیر ایران
زندگینامه مشاهیر جهان
مقالات در مورد کامپیوتر و فناوری اطلاعات
گیاهان و میوه جات
مقالات جانوران
اماکن دیدنی و تاریخی جهان
مقالات تاریخی
مقالات دینی و اخلاقی
شهرها و کشورها
اختراعات و اکتشافات
پزشکی و سلامت
مقالات پیرامون زندگی و اجتماع
فیلم - موسیقی - نقاشی
داستان
مقالات علمی و پژوهشی
آشپزی
عکس
دانلود فیلم - موسیقی و نرم افزار
معرفی و دانلود کتاب
فنی و مهندسی
بهار 1387