JavaScript Codes بزرگترین سایت جاوا اسکریپت ایران
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقالات علمی و پژوهشی - دنیای مقالات
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
محبوب ترینِ کارها نزد خدا بر روی زمین، دعاست . [امام علی علیه السلام]
مقالات علمی و پژوهشی - دنیای مقالات
  • تماس با من
  • شناسنامه
  •  RSS 
  • پارسی بلاگ
  • پارسی یار
  • در یاهو
  • Knowledge
    دانش مهمترین سرمایه امروز بشر
    سر انجام درخواهیم یافت، خواستگاه اقتصاد نوین، فناوری نیست، بلکه خواستگاه آن دانش بشری است. (آلن وبر)

    مقدمه
    در حالی که هنوز برخی کشورهای درحال توسعه چشم به منابع طبیعی و ذخایر ملی خود، نظیر نفت، گاز و منابع معدنی دوخته اند، و نگران کاهش سرمایه های ملی خود هستند، ملل صنعتی ذخایر بی پایان ثروتی را یافته اند، که با مصرف بیشتر رشد کرده و سود بیشتری حاصل می کند. ثروتی که ریشه در ذهن پویای بشری دارد. دانش، ثروتی بی پایان است که مزیت رقابتی پایدار کشورهای صنعتی است، و هرگز پایان نمی پذیرد.
    ادامه مقاله...

    Akb@r.Hemm@ti ::: چهارشنبه 86/3/23::: ساعت 3:27 عصر

    UK could become hi-tech titan
    آیا انگلستان می تواند یک قطب تکنولوژی شود؟
    نتیجه تحقیقاتی که شرکت بزرگ دلویت (Deloitte) اخیرا" انجام داده است بیانگر این نکته است که کشور انگلستان می تواند در آینده به عنوان یکی از غولهای تکنولوژی جهان تبدیل شود، به شرط آنکه سرمایه گذاری های بیشتری بر روی علوم پایه و تحقیقات انجام دهد. بدیهی است که این مهم اتفاق نخواهد افتاد مگر با همکاری مراکز آموزشی تحقیقاتی، صنعتی، سرمایه گذاران مالی و البته دولت این کشور.
    ادامه مقاله ...

    Akb@r.Hemm@ti ::: چهارشنبه 86/3/23::: ساعت 3:26 عصر

    Knowledge
    تولید دانش از گرانترین فعالیت های بشری است
    سازمانهای سالم، به خلق دانش می پردازند. سازمانها بر اثر تعامل با محیط بیرون، اطلاعاتی را گرفته و آنها را به دانش تبدیل می کنند. سپس دانش کسب شده را توسط تجربیات و قوانین و مقررات خود در هم می آمیزند تا به دیدگاههای برای اقدامات اجرایی خود دست یابند. این سازمانها مسائل و مشکلات را درک می کنند و به شرایط جدید پاسخ می دهند. یک سازمان سالم بدون دانش نمی تواند خودرا سامان داده و به حیاط خود ادامه دهد. در این میان، برخی سازمانها به دانش آفرینی همانند جعبه سیاه می نگرند، و پس از استخدام انسانهای هوشمند و خلاق آنها را به حال خود رها می کنند.

    ادامه مقاله...

    Akb@r.Hemm@ti ::: چهارشنبه 86/3/23::: ساعت 3:9 عصر

    چکیده
       در این تحقیق حد مناسب خردایش، غلظت محلول سیانور ، pH مناسب و زمان بهینة سیانوراسیون تعیین گردید. مقدار مصرف سیانور و آهک برای تنظیم pH نیز مشخص شد. با توجه به نتایج حاصل از آزمایش سیانوراسیون با دانه بندی های مختلف، با افزایش زمان خردایش (کاهش ابعاد)، بازیابی طلا افزایش می یابد. بررسی اقتصادی و در نظر گرفتن هزینه های بالای خردایش می تواند بهترین دانه بندی را تعیین نماید. آزمایش های بهینه سازی pH، کاهش مصرف سیانور و افزایش مصرف آهک را در pH های بالا نشان می دهد. قیمت آهک، قیمت سیانور و بازیابی طلا پارامتر های مؤثر در بهینه سازی عامل pH می باشند. بررسی اثر غلظت سیانور بر بازیابی طلا نشان می دهد که با افزایش غلظت سیانور تاحد مشخصی بازیابی طلا افزایش می یابد و محلول های غلیظ تر اثر چندانی بر آن ندارند. با توجه به آزمایش های فروشویی زمانی و نمودار های مربوط به آن، حدود70 درصد از طلا در همان ساعات اولیه وارد محلول سیانوری می شود،که این امر نشان دهندة آزاد بودن ذرات طلا و انحلال سریع آنها می باشد. مقداری از طلا به میزان یک دهم گرم در تن حتی پس از 48 ساعت، در جامد باقی می ماند. بنابراین این بخش از طلا را می توان طلای مقاوم و تقریباً غیر قابل حل در سیانور دانست.
    ادامه مطلب...

    Akb@r.Hemm@ti ::: چهارشنبه 86/3/23::: ساعت 3:6 عصر

    چکیده
       دراین تحقیق جوهرزدائی و بازیافت کاغذهای چاپ شیمیایی به روش فلوتاسیون مورد بررسی قرار گرفت. با بررسی پارامترهای مختلف مشخص گردید که علاوه بر تاثیر مواد شیمیایی، درجه حرارت و زمان خمیر سازی اثر مستقیمی بر شفافیت خمیر جوهرزدائی شده دارد، بنحوی که با افزایش درجه حرارت یا زمان خمیرسازی و یا هر دو، میزان شفافیت خمیرکاغذ جوهرزدائی شده افزایش می یابد و این بدان معنی است که کارایی فلوتاسیون افزایش می یابد. غلظت پالپ بر خلاف غلظت های رایج مواد معدنی (35-30) درصد، در مرحله خمیر سازی (10-5) درصد ودر مرحله فلوتاسیون (3-1) درصد متغیربود. با توجه به نتایج حاصل، شرایط بهینه پارامترها مختلف بصورت زیر بدست آمدند:
       زمان خمیر سازی: 10 دقیقه pH خمیر سازی:11
       درجه حرارت خمیر سازی:c650 pH شناور سازی:5/10
    ادامه مطلب...

    Akb@r.Hemm@ti ::: چهارشنبه 86/3/23::: ساعت 2:53 عصر

    Orion Nebula
    سحابی اوریون (Orion)
    منظومه شمسی نیز روزگاری توده ای از گاز و غبار بوده است
    تئوری Big Bang سعی دارد پیدایش جهان هستی را توضیح دهد، طبق این نظریه جهان هستی میان 10 تا 20 بیلیون (میلیون میلیون) سال پیش بر اثر انفجار بزرگی تشکیل شده است و باعث شده تا اجرام بزرگ آسمانی به اطراف پخش شوند.

    ادامه مطلب...

    Akb@r.Hemm@ti ::: چهارشنبه 86/3/23::: ساعت 2:11 عصر

    George III
    جورج سوم از پادشاهان سده 18 در انگلستان
    که علاقه بسیاری به علم و دانش داشت.
    سده هجدهم برای اولین بار شاهد عمومی شدن ریاضیات در بریتانیا بود. روزهای یکشنبه برای فقرا مدرسه هایی تاسیس شد، زیرا تنها در این روزها بود که امکان تخصیص مدارس برای آنها وجود داشت. هرچند این موضوع خشم کلسیاها را برانگیخت اما بتدریج کتابخانه های سیار تاسیس شد و چاپ از انحصار لندن بیرون آمد و امکانات آن در سراسر کشور مهیا شد.
    ادامه مطلب...

    Akb@r.Hemm@ti ::: چهارشنبه 86/3/23::: ساعت 1:26 عصر

    Leonhard Euler
    Leonhard Euler 1707-83
    پایه لگاریتم طبیعی (~ 2.71828)، اولین بار توسط لئونارد اولر (Leonhard Euler 1707-83) یکی از باهوشترین ریاضی دانان تاریخ ریاضیات مورد استفاده قرار گرفت. در یکی از دست خطهای اولر که ظاهرا" بین سالهای 1727 و 1728 تهیه شده است با تیتر Meditation on experiments made recently on the firing of cannon اولر از عدی بنام e صحبت می کند. هر چند او رسما" این نماد را در سال 1736 در رساله ای بنام Euler"s Mechanica معرفی میکند. ادامه مطلب...

    Akb@r.Hemm@ti ::: چهارشنبه 86/3/23::: ساعت 1:23 عصر

    IMO


    پوستر مسابقات بین المللی المپیاد ریاضی
    در سال 2001
    Abel : از جمله جوایز جدید در دنیای ریاضیات است که از طرف آکادمی علوم نروژ به مناسبت بزرگداشت تولد نیلز هنریک آبی (Niels Nenrik Abel 1802-1829) از سال 2003 به مناسبت دویست امین سالگرد تولد این ریاضی دان به محققین ریاضی اعطا می شود. ادامه مطلب...

    Akb@r.Hemm@ti ::: چهارشنبه 86/3/23::: ساعت 1:20 عصر

    بسیاری عقیده دارند که مثلث حسابی پاسکال را باید مثلث حسابی خیام نامید و برخی پا را از این هم فراتر گذاشته اند و معتقد اند که دو جمله ای نیوتون را باید دوجمله ای خیام نامید . اندکی در این باره دقت کنیم.

    ادامه مطلب...

    Akb@r.Hemm@ti ::: چهارشنبه 86/3/23::: ساعت 1:19 عصر

    <   <<   11   12   13   14   15   >>   >
    لیست کل یادداشت های دنیای مقالات

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 80
    بازدید دیروز: 129
    کل بازدید :794660

    >>اوقات شرعی <<

    >> درباره خودم <<
    مقالات علمی و پژوهشی - دنیای مقالات
    Akb@r.Hemm@ti
    در مورد خودم زیاد مهم نیست

    >> پیوند دنیای مقالات <<

    >>لوگوی دنیای مقالات<<
    مقالات علمی و پژوهشی - دنیای مقالات

    >>لینک دوستان<<

    >>لوگوی دوستان<<

    >> فهرست دنیای مقالات <<

    >>بایگانی<<

    >>جستجو در متن و بایگانی دنیای مقالات <<
    جستجو:

    >>اشتراک در دنیای مقالات<<
     



    >>طراح قالب<<